Alle sociaal economische cijfers zijn in Zuidoost-Drenthe het slechts. De hoogste zelfmoordcijfers, grootste werkloosheid, laagste gemiddeld inkomen etc etc. Dit betekent dat er veel mensen in allerlei problemen komen. Daardoor is er grote behoefte aan laagdrempelig maar kwalitatief goed juridisch en economisch advies.

Op initiatief van Pand 88 hebben een aan specialisten zich verenigd met als resultaat een goedkoop en toegankelijk loket op het gebied van juridische, sociale en economische vragen van burgers. Eenieder die hulp nodig heeft op het gebied van WMO, uitkeringen, belastingen en schuldhulp kan bij ons terecht voor advies en begeleiding.

In een uiterst geval kan het loket voor u procederen. Samen met studenten en professionals biedt het loket onafhankelijk advies en begeleiding. Voorbeelden hiervan zijn: belastingaangiften, aanvragen bij de overheid, bezwaarschriften, administratieve hulp.

Alle intake gesprekken zijn gratis. Daarna wordt er op maat een traject afgesproken waarbij een passende bijdrage wordt geleverd. Loop gerust binnen.

Alle intake gesprekken zijn gratis!

Daarna wordt er op maat een traject afgesproken waarbij een passende bijdrage wordt gevraagd. Loop gerust binnen.

Neem contact met ons op

Onze gegevens

Email:

 info@pand88.nl

Telefoon:

0591-229280

We zijn bereikbaar op:

ma t/m vrij van 9:00 uur tot 17:00 uur

Adres:

De Lemzijde 87
7823 SH Emmen
Algemeen telefoonnummer: 0591-229280
Telefoonnummer keuken: 0591-229282